Ma-vrij voor 18.00 besteld = morgen bezorgd

Verjaardag Leeftijden - Verjaardagskaart 1 jaar

Als trotse ouders van een kleintje is de eerste verjaardag een speciaal moment. Dus hoe leuk is het dan om jouw eigen kind of die van iemand anders te verrassen met een schattige of juist stoere kaart., een kaartje met een persoonlijke boodschap maakt het verschil. Of maak zelf een feestelijke fotokaart. Met onze verjaardagskaarten voor baby’s kun je alle kanten op en je verstuurt hem eenvoudig direct online.

Filter op categorie

Schattige verjaardagskaart

Is jouw zoontje, nichtje of buurjongen 1 jaar? Dan mag een mooie kaart natuurlijk niet ontbreken. Maar welke kaart ga je sturen? Wij helpen je op weg met een collectie vol verjaardagskaarten speciaal voor de allerkleinsten. Zo hebben we de leukste kaarten met schattige figuurtjes. Wat denk je van een kaart met Winnie de Poeh of juist Bumba? Door ons ruime aanbod vind je altijd een geschikte kaart. Klaar om een verjaardagskaart 1 jaar te versturen? Zo werk het: kies eerst je favoriete verjaardagskaart en voeg hierna een persoonlijke boodschap aan de kaart toe. Adresseer en wij regelen de rest voor je. Wel zo gemakkelijk!

Verjaardagskaart met een lief cadeau

Naast leuke verjaardagskaarten voor baby’s van 1 jaar hebben we ook coole cadeaus voor deze kleintjes. Zo vind je in onze collectie onder andere knuffels, speelgoed, ballonnen, spelletjes en nog veel meer. Maar we hebben natuurlijk kaarten en cadeaus voor kinderen van alle leeftijden. Een cadeau voeg je eenvoudig toe aan je kaart en verstuur je in één keer direct online. En wist je dat je bij het bestellen van een cadeau jouw kaart geheel gratis krijgt? Dubbel feest dus! Wacht dus niet langer en ga direct op zoek naar de perfecte verjaardagskaart 1 jaar en bestel hem online.