Ma-vrij voor 18.00 besteld = morgen bezorgd

Verjaardag Leeftijden - Verjaardagskaart 18 jaar

18 jaar worden is een van de belangrijkste gebeurtenissen in een (tiener)leven. Tijd om het (scooter) rijbewijs te halen, te gaan studeren en gewoon een nieuwe stap. Een felicitatie is dan ook zeker op zijn plaats. Een mooie verjaardagskaart 18 jaar is een leuke manier om iemand even te feliciteren en jouw persoonlijke boodschap over te dragen. Van een stoere of grappige kaart tot trendy kaart, je bestelt hem bij Hallmark.

Filter op categorie

Stoere of trendy verjaardagskaart

Met onze ruime collectie verjaardagskaarten 18 jaar vind je bij ons altijd de juiste kaart om het feest compleet te maken. Van simpele verjaardagskaart tot zelf gemaakte fotokaart, je kunt er alle kanten mee op. Al hebben we natuurlijk ook voor alle andere tieners gewoon een leuke kaart! Zo hebben we bijvoorbeeld ook hele orginele opties voor Sweet Sixteen. Een verjaardagskaart die je op werkdagen voor 21.00 uur verstuurt ligt de volgende dag al op de mat . Bestel hem dus direct online en verras die kersverse 18-jarige met de leukste felicitatie.

Een verjaardagskaart met cadeau

Wil je iemand extra verrassen? Stuur dan een kaart met een cadeau! Wij bieden de leukste en lekkerste cadeaus. Van chocolade tot spellen en van bloemen tot verwenkaarten. Je voegt jouw favoriete cadeau eenvoudig toe aan je kaart en kunt hem versturen wanneer jij wilt. En hadden we al gezegd dat je bij een cadeau de kaart gratis krijgt? Zo doe je ook jezelf een klein cadeautje! Wacht niet langer en ga direct op zoek naar de perfecte verjaardagskaart voor baby’s en jonge kinderen en verstuur hem online.