Ma-vrij voor 18.00 besteld = morgen bezorgd
  1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Verjaardag Leeftijden
  4. Verjaardagskaart 50 jaar voor Abraham of Sarah

Verjaardag Leeftijden - Verjaardagskaart 50 jaar voor Abraham of Sarah

Heb je vrienden, familie of andere bekenden die de leeftijd van 50 jaar passeren? Het heugelijke moment dat Abraham of Sarah gezien wordt moet natuurlijk gepaard gaan met een feestelijke verjaardagskaart. Onze verjaardagskaarten 50 jaar kernmerken zich door de leeftijd 50 op de voorkant of een link met Abraham of Sarah. Je verjaardagskaart 50 jaar voor 21.00 gemaakt = vandaag verstuurd!

Filter op categorie

Laat weten dat je aan iemand denkt!

 - C739D04A-BE9E-49F8-BA25-BF6F95CF591D
Bekijk kaart
2,50
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!


Kaarten per pagina:

Vier feest een (X)XL verjaardagskaart

Wil je op zijn of haar 50e verjaardag echt groots uitpakken? Stuur dan een (X)XL wenskaart met Sarah of Abraham en zorg voor een onvergetelijke verjaardag. Succes verzekerd! Je verjaardagskaart 50 jaar extra persoonlijk maken? Plaats gratis decoraties op de voor- en binnenkant van je kaarten of ga voor een (X)XL fotokaart. Online verjaardagskaarten 50 jaar maken en per post laten versturen was nog nooit zo leuk!

Verstuur de verjaardagskaart 50 jaar in vier stappen

Klaar om een verjaardagskaart 50 jaar te versturen? Zo werk het: kies eerst je favoriete verjaardagskaart en voeg hierna een persoonlijke boodschap aan de kaart toe. Adresseer en wij regelen de rest voor je. Wel zo gemakkelijk! Bovendien kun je bij Hallmark zelf de verzenddatum van je verjaardagskaart voor Abraham en Sarah kiezen. Zo kun je hem van te voren klaar zetten en bezorgen wij hem op precies de juiste dag. Wacht dus niet langer en ga direct op zoek naar de perfecte verjaardagskaart 50 jaar en bestel hem online.