Menu
Ma-vrij voor 18.00 besteld = morgen bezorgd
  1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Verjaardag Leeftijden
  4. Verjaardagskaarten met leeftijden

Verjaardag Leeftijden - Verjaardagskaarten met leeftijden

Wat is er nu leuker dan een verjaardagskaart geven met de bijbehorende leeftijd erop, zeker als het een bijzondere mijlpaal betreft? Het is dan natuurlijk wel handig dat je weet hoe oud iemand precies is geworden. We hebben de categorieën: 1 jaar, 18 jaar, 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 60 jaar en alle verjaardagskaarten op leeftijd. Maak en schrijf je verjaardagskaart met leeftijd online en Hallmark verstuurt hem direct via de post.

Filter op categorie

Leeftijdskaarten voor elke leeftijd

Hallmark heeft kaarten voor bijna alle leeftijden en mijlpalen. Makkelijk, snel en persoonlijk! Kies eerst de kaart die je wilt sturen naar de jarige. Schrijf dan jouw boodschap en versier de kaart zoals jij hem wilt hebben. Kies je ontvanger en wij doen de rest! Wil je nog een extra persoonlijke touch? Ga dan voor een fotokaart met de foto van de jarige.

Verjaardagskaarten gemakkelijk verstuurd

Maak en schrijf je kaart online en Hallmark verstuurt hem direct via de post. Nooit meer een verjaardag vergeten? Zet je verjaardagskaart alvast klaar, kies zelf een verzenddatum en je kaart wordt op de juiste dag verstuurd. Hallmark is de kaartenspecialist van Belgiƫ. Via Hallmark verstuur je nu eenvoudig echte verjaardagskaarten met leeftijd op de voorkant, zonder dat je naar de brievenbus hoeft te lopen of op zoek moet naar postzegels.