veiligbetalenbanner
 

Hoe kan ik mijn Bpost-kaart betalen?

Betalen bij Bpost is veilig. De betaalschermen zijn beveiligd via de zogenoemde Secure Socket Layer (SSL)-techniek. Dat zegt je misschien niets, maar het houdt in dat het niet mogelijk is voor derden om toegang te krijgen tot de betaalgegevens. Wij maken hiervoor gebruik van de specialistische kennis van de betalingsprovider Ogone om alle transacties niet alleen veilig, maar ook snel te laten verlopen. Na het maken en klaarzetten van je kaart kun je in het orderoverzicht meerdere betaalmethoden kiezen. Je kunt bij Bpost kiezen uit:

- Bancontact - Mister Cash (gratis)
 
Via de volgende banken: KBC, Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, AXA, Fintro en VDK spaarbanken.
- Betalen via creditcard (gratis)
 

Bancontact – Mister Cash:

Met Bancontact/Mister Cash kun je als rekeninghouder online betalingen verrichten middels je bankkaart bij de volgende banken: KBC, Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, AXA, Fintro, VDK spaarbanken.
* Betalen met Bancontact/Mister Cash is bij Mijn Kaart volledig gratis.
* Je kunt direct gebruiken maken van deze betaalmogelijkheid. Je hoeft géén speciale software te installeren.
* Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.
 

Creditcard:

Betalen met een creditcard voor VISA en Mastercard houders. Ook voor betalen met een creditcard geldt, helemaal veilig en snel via de zogenoemde Secure Socket Layer (SSL)-techniek.
* Betalen met creditcard is bij Mijn Kaart volledig gratis.
* Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

; ;